Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwde website!

Mijn diensten

Wat kan ik voor je doen?

Ik maak professionele websites voor ondernemers en organisaties voor een betaalbare prijs, en verzorg de hosting en het onderhoud. Bekijk al mijn diensten om te zien wat ik voor je kan betekenen.

WordPress Website

Vanaf € 395,-

Ik maak professionele websites die zoekmachine vriendelijk zijn en leesbaar zijn op alle mobiele apparaten. Kies zelf het websitepakket dat bij jouw wensen & budget past.

Webshop

Vanaf € 785,-

Producten verkopen? Laat een professionele webshop maken en krijg de beschikking over een webshop die voorzien is van coupons, kortingen, iDeal betaling en meer.

Website op maat

Prijs op aanvraag

Een professionele website volledig op maat laten maken? Jij levert de content aan. Daarna ontwerp ik een geheel uniek webdesign op maat met meer modules & functionaliteit.

Hosting, support & onderhoud

Vanaf €14,- p/m

Maak je nooit meer zorgen over je website met een onderhoudspakket. Met mijn service zorg ik er voor dat je website altijd up-to-date en veilig is. 

Strippenkaart

Vanaf € 200,-

Wil je geen maandelijks premiumpakket, maar toch de mogelijkheid dat ik je website aanpas, zoals nieuwe foto’s of teksten? Koop dan een strippenkaart.

Live Chat App

Eenmalig € 55,-

Met een live chat app krijgt je website een mooie pop-up waar bezoekers direct vragen kunnen stellen. Kom snel persoonlijk in contact met klanten.

Nieuwsbrief systeem

Eenmalig € 60,-

Bezoekers kunnen zich gemakkelijk  inschrijven via een handig formulier op je website. Ik zorg er voor dat je marketingsysteem wordt gekoppeld.

Dynamische pop-ups

Eenmalig € 75,-

Promoot je producten, acties, diensten of ontvang meer inschrijving op je email nieuwsbrief, door middel van vriendelijke website pop-ups.

Staat je dienst er niet tussen?

Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Klanten

Mijn laatste samenwerkingen

Smaakmakers Festival logo
Becom Montage Logo
Systin Domotica logo
Rijschool Cees van den Berg logo

neem vrijblijvend contact op

Samen de mogelijkheden bespreken?

Vertel het verhaal, doel en visie.
Dan vertaal ik jouw ideeën naar een website.