WordPress website laten maken

Ben je een startende ondernemer en wil je online vindbaar zijn? Of heb je al een website, maar is deze toe aan vernieuwing? Dan zit je bij mij goed! Bij mij heb je een compleet, maar betaalbaar WordPress website, die je ook nog eens makkelijk zelf kan beheren.

Waarom een website

De voordelen van het hebben van een website

Website op maat

WordPress website op maat

Heb je een mooi idee of heb je speciale wensen voor je website? Dan kan ik voor jou een wordpress website op maat maken. Weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan op onderstaande knop of neem contact met mij op.

Alle pakketten beschikken over

Zelf aanpassen

De websites zijn volledig gebouwd in WordPress. Met WordPress kun je zelf heel gemakkelijk en snel teksten en/of foto's aanpassen.

Responsive design

Meer dan de helft van het internetverkeer is al op mobiel. Daarom past je website zich automatisch aan op de tablet en mobiel.

Zoekmachine vriendelijk

Ik zorg er voor dat je website ready is om vindbaar te zijn op Google of op andere zoekmachines.

Razendsnel

Snelheid is steeds belangrijker voor Google en bezoekers. Met snelle hosting en geen overbodige plugins zorg ik er voor dat je website razendsnel is.

Alles op 1 plek

Ik bouw websites, doe onderhoud, hosting & service. Bij afname van het onderhoudspakket en /of kom je er niet uit, dan sta ik altijd voor je klaar.

Sterke vormgeving

Een creatief webdesign helemaal afgestemd op jouw huisstijl.

Portfolio

Een greep uit mijn werk

Voor verschillende klanten, in diverse branches, heb ik al mooie websites mogen maken. Van website pakketten tot websites op maat.

Hondenschool An ’t spoor

Kleinschalige hondenschool

Massagepraktijk Havelte

Massages en coaching

Passie op het platteland

Maatschappelijk creatief project

Prijzen

De website pakketten

Start pakket

Wil je als bedrijf snel en makkelijk online te vinden zijn? Dan is het start pakket perfect voor jou.

495

eenmalig

Inbegrepen bij het start pakket:

Website op maat

Toch liever als bedrijf unieke maatwerk nodig, zodat de functionaliteiten en vormgeving bij jouw wensen aansluiten?

Prijs op maat

Alles van start, plus:

Prijzen zijn in EURO en zijn excl btw.
*Meer pagina’s mogelijk tegen een meerprijs

Hoe ga ik te werk?

1. Kennismaking

We bespreken samen de wensen voor je website en ik maak een passende offerte.

2. Website bouwen

Na akkoord, is het tijd om met je website aan de slag te gaan. Ik houd je goed op de hoogte en je ontvangt een testlink waar jij je website kan bekijken en uitproberen.

3. Feedback rondes

Na het aanleveren van de eerste opzet is het aan jou om feedback te geven. Als alles naar wens is ga ik verder met het bouwen van de website.

4. Website lancering

Tevreden met de laatste opzet? Dan stuur ik je een factuur en een betaallink. Nadat je betaald hebt zal ik je aangeleverde tekst verwerken in de website. We verhuizen de website naar de liveomgeving en zet hem online!

Service en onderhoud

Maak je nooit meer zorgen over je website met een onderhoudspakket. Met mijn service zorg ik er voor dat je website altijd up-to-date en veilig is. En kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan sta ik altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

WordPress het populairste en krachtigste website platform. Met een Content Management Systeem kun je eenvoudig zelf je website aanpassen, zonder dat je moet kunnen programmeren.

Je ontvangt van mij per mail een document met de hoeveelheid tekst die aangeleverd moet worden. Foto’s kan je zelf aanleveren maar ik kan ook passende stock foto’s gaan zoeken voor een meerprijs of we schakelen een professionele fotograaf in.

Jazeker, wij overleggen samen welk hostingpakket het best bij jouw wensen past. Betaalbaar, maar wel betrouwbaar & snel. Ik regel snelle webhosting, domeinnaam, e-mailadressen en een SSL-beveiliging certificaat.

Jazeker, wij overleggen samen welk hostingpakket het best bij jouw wensen past. Betaalbaar, maar wel betrouwbaar & snel. Ik regel snelle webhosting, domeinnaam, e-mailadressen en een SSL-beveiliging certificaat.

Voor een meerprijs is het mogelijk om meer dan 4 pagina’s op je website te hebben.

Jazeker kan dat! Met WordPress kun je zelf heel gemakkelijk en snel teksten en/of foto’s aanpassen.​

Dat is afhankelijk van wat voor project ik van je ontvangen heb. Neem gerust contact met mij op om te kijken hoe lang het duurt.

Na een akkoord op de offerte zal ik een 50% aanbetaling factuur sturen. Na het afronden van de website zal het laatste factuur verzonden worden.

Jazeker! Ik maak websites die direct werkend zijn voor kleine schermen zoals mobiel en tablet. Jouw nieuwe website werkt perfect op elk schermformaat.

Timo van 't Wout

Reageert vaak binnen een uur..

Hallo👋
Heb je vragen? Stuur mij gerust een WhatsAppje, ik sta klaar voor je vragen!