Over mij

Mijn naam is Timo van ’t Wout en ben een jonge ondernemer, opgegroeid en woonachtig in de gemeente De Wolden. Van mijn hobby mijn beroep maken, in dat proces zit ik momenteel. Na eerst Mediavormgeving te hebben gestudeerd, ben ik daarna in 2023 afgestudeerd op de Hogeschool Windesheim in de richting E-commerce. In 2018 heb ik tijdens mijn studies, mijn eigen onderneming opgestart. 

Tijdens mijn studies merkte ik dat veel ondernemers uit de regio en uit mijn netwerk verouderde en niet goed leesbare websites hadden, zodoende ben ik Omit Design gestart. En dit werkt. Ik kan dit makkelijk én zeer betaalbaar oplossen. Geen gedoe met grote bureaus, korte lijnen en goed en snel bereikbaar bij vragen.

Door het ondernemen met Omit Design kan ik mijn creativiteit, ondernemerschap en ideeën kwijt en het geeft me de vrijheid die ik mooi vind! 

Timo van 't Wout

Hoe ga ik te werk?

1. Kennismaking

We bespreken samen de wensen voor je website en ik maak een passende offerte. Dit kan zowel op locatie of online. 

2. Website bouwen

Na akkoord, is het tijd om met je website aan de slag te gaan. Ik houd je tijden het proces goed op de hoogte en je ontvangt een testlink waar jij je website kan bekijken en uitproberen.

3. Feedback rondes

Na het aanleveren van de eerste opzet is het aan jou om feedback te geven. Als alles naar wens is ga ik verder met het bouwen van de website.

4. Website lancering

Tevreden met de laatste opzet? Dan stuur ik je een factuur en een betaallink. Nadat je betaald hebt zal ik de door jou aangeleverde tekst verwerken in de website. We verhuizen de website naar de liveomgeving en zet hem online!

Mijn diensten

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik bouw websites en webshops voor (lokale) ondernemers, bedrijven en organisaties. Bekijk gerust mijn diensten om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Website pakket

Basis website pakket. De snelste en goedkoopste oplossing om online vindbaar te zijn. Kortom, ik zorg ervoor dat je online aanwezig en goed vindbaar bent.

Webshop pakket

Een eigen webshop voor een betaalbare investering. Een goede oplossing als je wilt starten met e-commerce. Ik zorg ervoor dat je webshop online beschikbaar is.

Website op maat

Heb je wensen die niet aansluiten bij de basis oplossingen? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden voor jouw project. Ik heb de expertise om een op maat gemaakt en uniek ontwerp te realiseren dat bij jouw vraag past.

Extra diensten kunnen bekeken worden op mijn diensten pagina.

Referenties

Blije klanten waarmee ik heb kunnen samenwerken

Omit Design wordt beoordeeld met

5/5 waardering

Timo van 't Wout

Reageert vaak binnen een uur..

Hallo👋
Heb je vragen? Stuur mij gerust een WhatsAppje, ik sta klaar voor je vragen!