Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwde website!

Profielfoto Timo van 't Wout

De persoon achter dit bedrijf

Ik ben Timo van ’t Wout, een jonge ondernemer, opgegroeid en woonachtig in de gemeente De Wolden. Van mijn hobby mijn beroep maken, in dat proces zit ik momenteel. Dat betekent studeren, leren én werken. Ik volg de opleiding Mediavormgeving en ben daarnaast in 2018 mijn eigen onderneming gestart.

Ik ben Omit Design gestart omdat ik merkte dat veel ondernemers in de regio verouderde en niet goed leesbare websites hebben. Dit kan ik makkelijk én zeer betaalbaar oplossen. Geen gedoe met grote bureaus, korte lijnen en goed bereikbaar bij vragen.

Timo van 't Wout

Hoe ga ik te werk

01

Kennismaken

We bespreken samen de wensen voor je website en ik maak een passende offerte.

02

Website bouwen

Na akkoord, is het tijd om met je website aan de slag te gaan. Ik houd je goed op de hoogte en je ontvangt een testlink waar jij je website kan bekijken en uitproberen.

03

feedback rondes

Na het aanleveren van de eerste opzet is het aan jou om feedback te geven. Als alles naar wens is ga ik verder met het bouwen van de website.

04

Website live!

Tevreden met de laatste opzet? Dan stuur ik je een factuur en een betaallink. Nadat je betaald hebt zal ik je aangeleverde tekst verwerken in de website. Ik verhuis de website naar de liveomgeving en zet hem online!

Mijn diensten

Wat kan ik voor je doen

Ik maak professionele websites voor ondernemers en organisaties voor een betaalbare prijs, en verzorg de hosting en het onderhoud. Bekijk al mijn diensten om te zien wat ik voor je kan betekenen.

WordPress Website

Ik maak professionele websites die zoekmachine vriendelijk zijn en leesbaar zijn op alle mobiele apparaten. Kies zelf het websitepakket dat bij jouw wensen & budget past.

Webshop

Producten verkopen? Laat een professionele webshop maken en krijg de beschikking over een webshop die voorzien is van coupons, kortingen, iDeal betaling en meer.

Website op maat

Een professionele website volledig op maat laten maken? Jij levert de content aan. Daarna ontwerp ik een geheel uniek webdesign op maat met meer modules & functionaliteit.

Klanten

Mijn laatste samenwerkingen

Smaakmakers Festival logo
Becom Montage Logo
Systin Domotica logo
Rijschool Cees van den Berg logo

neem vrijblijvend contact op

Samen de mogelijkheden bespreken?

Vertel het verhaal, doel en visie.
Dan vertaal ik jouw ideeën naar een website.