Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwde website!

Uniek maatwerk website laten maken

+ €14,- p/m voor hosting, support & onderhoud

Wanneer je kiest voor een 100% op maat gemaakt website gaan we eerst om tafel zitten. Hieruit volgt een website concept op basis van de gewenste functies. Dan begint zo snel mogelijk het ontwikkel proces.

Wordpress Logo Wit
custom website
custom website

Hoe ga ik te werk

01

Kennismaken

We bespreken samen de wensen voor je website en ik maak een passende offerte.

02

Website bouwen

Na akkoord, is het tijd om met je website aan de slag te gaan. Ik houd je goed op de hoogte en je ontvangt een testlink waar jij je website kan bekijken en uitproberen.

03

feedback rondes

Na het aanleveren van de eerste opzet is het aan jou om feedback te geven. Als alles naar wens is ga ik verder met het bouwen van de website.

04

Website live!

Tevreden met de laatste opzet? Dan stuur ik je een factuur en een betaallink. Nadat je betaald hebt zal ik je aangeleverde tekst verwerken in de website. Ik verhuis de website naar de liveomgeving en zet hem online!

Na de livegang

Topp, je nieuwe website is live! Daarnaast is het ook erg belangrijk dat je website goed onderhouden wordt.

WordPress onderhoud, hosting & support

Maak je nooit meer zorgen over je website met een onderhoudspakket. Met mijn service zorg ik er voor dat je website altijd up-to-date en veilig is. En kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan sta ik altijd voor je klaar.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is wordpress?

WordPress het populairste en krachtigste website platform. Met een Content Management Systeem kun je eenvoudig zelf je website aanpassen, zonder dat je moet kunnen programmeren.

Wat is het oplevertermijn van mijn website?

Een website op maat heeft een langer werkproces. Houd rekening met een doorlooptijd van 2 maanden voor een volledige website op maat.

Werkt mijn website ook op mobiele apparaten?

Jazeker! Ik maak websites die direct werkend zijn voor kleine schermen zoals mobiel en tablet. Jouw nieuwe website werkt perfect op elk schermformaat.

Wat kost een website op maat?

De prijs van een website op maat is dat afhankelijk van meerdere factoren en is echt maatwerk. Daarom kan ik op voorhand niet zeggen wat een website op maat gaat kosten. Neem gewoon contact op!

Stuur mij vrijblijvend

een website op maat offerte

Vul het formulier in en ik neem zo 
snel mogelijk contact met je op.