Website op maat laten maken

Heb je een uniek idee of heb je speciale wensen bij je wensen? Dan kan ik voor jou een wordpress website op maat maken. Weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met mij op.

Mogelijkheid

Een offerte systeem

Voor Becom Montage heb ik een offerte systeem mogen maken. Zodat Becom gemakkelijk bij de klant op locatie de gegevens kan invullen. Hierop krijg de klant een mail met bevestiging en kan eventueel de offerte ondertekenen. 

Mogelijkheid

Artiesten boeking systeem

Van Bemo Entertainment kreeg ik de opdracht om de website technisch in orde te maken. Op de website van Bemo is het mogelijk om door artiesten te zoeken en te boeken.

Portfolio

Een greep uit mijn werk

Voor verschillende soorten klanten heb ik al mooie wordpress website op maat mogen bouwen. Kijk hieronder voor een greep uit mijn werk

Offeco

Ergonomisch kantoor meubilair

Tuindeuren

Houten kozijnen

Bemo Entertainment

Artiestenbureau

Prijzen

Website op maat kosten

Website op maat

Toch liever als bedrijf unieke maatwerk nodig, zodat de functionaliteiten en vormgeving bij jouw wensen aansluiten?

Prijs op maat

Alles van start, plus:

Prijzen zijn in EURO en zijn excl btw.
*Meer pagina’s mogelijk tegen een meerprijs

Hoe ga ik te werk?

1. Kennismaking

We bespreken samen de wensen voor je website en ik maak een passende offerte.

2. Website bouwen

Na akkoord, is het tijd om met je website aan de slag te gaan. Ik houd je goed op de hoogte en je ontvangt een testlink waar jij je website kan bekijken en uitproberen.

3. Feedback rondes

Na het aanleveren van de eerste opzet is het aan jou om feedback te geven. Als alles naar wens is ga ik verder met het bouwen van de website.

4. Website lancering

Tevreden met de laatste opzet? Dan stuur ik je een factuur en een betaallink. Nadat je betaald hebt zal ik je aangeleverde tekst verwerken in de website. We verhuizen de website naar de liveomgeving en zet hem online!

Service en onderhoud

Maak je nooit meer zorgen over je website met een onderhoudspakket. Met mijn service zorg ik er voor dat je website altijd up-to-date en veilig is. En kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan sta ik altijd voor je klaar.

Timo van 't Wout

Reageert vaak binnen een uur..

Hallo👋
Heb je vragen? Stuur mij gerust een WhatsAppje, ik sta klaar voor je vragen!