WordPress webshop laten maken

Ben je een startend bedrijf of heb je al een website, maar is deze toe aan vernieuwing? Dan zit je goed! Bij mij heb je een compleet maar betaalbaar WordPress websshop of een webshop op maat gemaakt.

Waarom een webshop

De voordelen van het hebben van een webshop

Het hebben van een online winkel kan je verschillende dingen opleveren, namelijk:

Webshop op maat

WooCommerce webshop op maat

Heb je een uniek idee of heb je speciale wensen bij je webshop? Dan kan ik voor jou een woocommerce webshop op maat maken. Weten wat er allemaal mogelijk is? Klik dan op onderstaande knop of neem  contact met mij op.

Alle pakketten beschikken over

Productbeheer

Gemakkelijk producten toevoegen, aanpassen en de voorraad bijhouden.

Voorraadbeheer

Je voorraad wordt actief bijgehouden. Voorraad bijna uitverkocht? Dan krijg je een melding binnen.

Responsive design

Meer dan de helft van het internetverkeer is al op mobiel. Daarom past je website zich automatisch aan op de tablet en mobiel.

10+ betaalmogelijkheden

Laat je klanten eenvoudig betalen met iDeal, PayPal, CreditCard, enzovoort.

Alles op 1 plek

Ik bouw websites, doe onderhoud, hosting & service. Bij afname van het onderhoudspakket en kom je er niet uit, dan sta ik altijd voor je klaar.

Razendsnel

Snelheid is steeds belangrijker voor Google en bezoekers. Met snelle hosting en geen overbodige plugins zorg ik er voor dat je website razendsnel is.

Portfolio

Een greep uit mijn werk

Voor verschillende soorten heb ik al mooie webshops mogen maken. Van webshop pakketten tot webshops op maat.

Offeco

Ergonomisch kantoor meubilair

Tuindeuren

Houten kozijnen

Vechtdal Voetenzorg

Medisch Pedicure en voetenwinkel

Prijzen

De webshop pakketten

Start pakket

Wil je als bedrijf snel en makkelijk online te vinden zijn? Dan is het start pakket perfect voor jou.

975

eenmalig

Inbegrepen bij het start pakket:

Website op maat

Toch liever als bedrijf unieke maatwerk nodig, zodat de functionaliteiten en vormgeving bij jouw wensen aansluiten?

Prijs op maat

Alles van start, plus:

Prijzen zijn in EURO en zijn excl btw.
*Meer pagina’s mogelijk tegen een meerprijs

Hoe ga ik te werk?

1. Kennismaking

We bespreken samen de wensen voor je website en ik maak een passende offerte.

2. Website bouwen

Na akkoord, is het tijd om met je website aan de slag te gaan. Ik houd je goed op de hoogte en je ontvangt een testlink waar jij je website kan bekijken en uitproberen.

3. Feedback rondes

Na het aanleveren van de eerste opzet is het aan jou om feedback te geven. Als alles naar wens is ga ik verder met het bouwen van de website.

4. Website lancering

Tevreden met de laatste opzet? Dan stuur ik je een factuur en een betaallink. Nadat je betaald hebt zal ik je aangeleverde tekst verwerken in de website. We verhuizen de website naar de liveomgeving en zet hem online!

Service en onderhoud

Maak je nooit meer zorgen over je website met een onderhoudspakket. Met mijn service zorg ik er voor dat je website altijd up-to-date en veilig is. En kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan sta ik altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

WordPress het populairste en krachtigste website platform. Met een Content Management Systeem kun je eenvoudig zelf je website aanpassen, zonder dat je moet kunnen programmeren.

Voor WooCommerce zal er een extra plugin worden geïnstalleerd die het mogelijk maakt op een webshop te hebben op de WordPress CMS.

Je ontvangt van mij per mail een document met de hoeveelheid tekst die aangeleverd moet worden. Foto’s kan je zelf aanleveren maar ik kan ook passende stock foto’s gaan zoeken voor een meerprijs of we schakelen een professionele fotograaf in. 

Jazeker, wij overleggen samen welk hostingpakket het best bij jouw wensen past. Betaalbaar, maar wel betrouwbaar & snel. Ik regel snelle webhosting, domeinnaam, e-mailadressen en een SSL-beveiliging certificaat.

Jazeker, wij overleggen samen welk hostingpakket het best bij jouw wensen past. Betaalbaar, maar wel betrouwbaar & snel. Ik regel snelle webhosting, domeinnaam, e-mailadressen en een SSL-beveiliging certificaat.

Voor een meerprijs is het mogelijk om meer dan 6 pagina’s op je webshop te hebben.

Jazeker kan dat! Met WordPress kun je zelf heel gemakkelijk en snel teksten en/of foto’s aanpassen.​ En bij een webshop ook gemakkelijk je producten

Dat is afhankelijk van wat voor project ik van je ontvangen heb. Neem gerust contact met mij op om te kijken hoe lang het duurt.

Na een akkoord op de offerte zal ik een 50% aanbetaling factuur sturen. Na het afronden van de website zal het laatste factuur verzonden worden.

Jazeker! Ik maak webshops die direct werkend zijn voor kleine schermen zoals mobiel en tablet. Jouw nieuwe webshop werkt perfect op elk schermformaat.

Timo van 't Wout

Reageert vaak binnen een uur..

Hallo👋
Heb je vragen? Stuur mij gerust een WhatsAppje, ik sta klaar voor je vragen!