Er wordt hard gewerkt aan een vernieuwde website!

WordPress website al voor €395

+ €20,- p/m voor hosting, support & onderhoud

Een nieuwe website laten maken? Kies het juiste website pakket uit die bij je wensen past. Jij levert teksten, foto’s en logo aan. Uiteraard wordt deze professioneel, maar ook creatief opgemaakt.

Wordpress Logo Wit
wordpress-website

Waarom jij mijn websites top gaat vinden

Ik bouw een professionele website voor jouw onderneming, die uiteraard op ieder mobiel apparaat goed leesbaar is.

Zelf aanpassingen doen

De websites zijn volledig gebouwd in WordPress. Met WordPress kun je zelf heel gemakkelijk en snel teksten en/of foto's aanpassen.

Sterke vormgeving

Een creatief webdesign afgestemd uit ruim 2000 creatieve blokken volledig in je eigen huisstijl.

Volledig mobiel geschikt

Meer dan de helft van het internetverkeer is al op mobiel. Daarom zorg ik ervoor dat jouw website geschikt is voor mobiel en tablet gebruik.

Alles op 1 plek

Ik bouw websites, doe onderhoud, hosting & service. Bij afname van het onderhoudspakket en kom je er niet uit, dan sta ik altijd voor je klaar.

Razendsnel

In combinatie met snelle hosting en geen overbodige plugins zorg ik er voor dat je website razendsnel is.

Zoekmachine vriendelijk

Razend snelle, sterke vormgeving + een SEO plugin zodat je beter gevonden wordt in de zoekmachines. De SEO plugin helpt jou met website teksten te optimaliseren.

WordPress CMS

Krachtig CMS beheersysteem

Ik maak gebruiksvriendelijk en makkelijk zelf te beheren websites in WordPress. Met een CMS kun je zelf eenvoudig je website aanpassen. Zonder dat je moet kunnen programmeren.

wordpress media beheer
wordpress media beheer
custom website
custom website

Professionele website op maat

Website 100% op maat laten maken

Wanneer je kiest voor een 100% op maat gemaakt website gaan we eerst om tafel zitten. Hieruit volgt een website concept op basis van de gewenste functies. Dan begint zo snel mogelijk het ontwikkel proces.

portfolio

Voorbeelden van websites

Ik ben trots op mijn werk en dat laat ik je graag zien.

Smaakmakers Festival

BeCom Montage

SYSTIN domotica

Hoe ga ik te werk

01

Kennismaken

We bespreken samen de wensen voor je website en ik maak een passende offerte.

02

Website bouwen

Na akkoord, is het tijd om met je website aan de slag te gaan. Ik houd je goed op de hoogte en je ontvangt een testlink waar jij je website kan bekijken en uitproberen.

03

feedback rondes

Na het aanleveren van de eerste opzet is het aan jou om feedback te geven. Als alles naar wens is ga ik verder met het bouwen van de website.

04

Website live!

Tevreden met de laatste opzet? Dan stuur ik je een factuur en een betaallink. Nadat je betaald hebt zal ik je aangeleverde tekst verwerken in de website. We verhuizen de website naar de liveomgeving en zet hem online!

Na de livegang

Topp, je nieuwe website is live! Daarnaast is het ook erg belangrijk dat je website goed onderhouden wordt.

WordPress onderhoud, hosting & support

Maak je nooit meer zorgen over je website met een onderhoudspakket. Met mijn service zorg ik er voor dat je website altijd up-to-date en veilig is. En kom je ergens niet uit of werkt iets niet goed dan sta ik altijd voor je klaar.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is wordpress?

WordPress het populairste en krachtigste website platform. Met een Content Management Systeem kun je eenvoudig zelf je website aanpassen, zonder dat je moet kunnen programmeren.

Wat is het oplevertermijn van mijn website?

Ik doe er alles aan om je website binnen een maand live te zetten. Heb je hem liever later online? Dan kan dit ook natuurlijk.

Werkt mijn website ook op mobiele apparaten?

Jazeker! Ik maak websites die direct werkend zijn voor kleine schermen zoals mobiel en tablet. Jouw nieuwe website werkt perfect op elk schermformaat.

Wat kost een website?

Het basis pakket heeft een vast tarief van € 395. Het complete pakket is afhankelijk van verschillende factoren, en leverbaar vanaf € 595. Bij een website op maat kan ik niet op voorhand zeggen wat het precies gaat kosten. Neem gewoon contact op!

Stuur mij vrijblijvend

een website offerte

Vul het formulier in en ik neem zo 
snel mogelijk contact met je op.